AVCILAR ÇOCUKLARI SANATLA BÜYÜYOR, BİLİMİN IŞIĞINDA İLERLİYOR

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde, Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezinin karne tatiline giren çocuklar için hazırladığı ‘Çocuk Festivali’, beşinci gününde de Avcılar halkının yoğun ilgisi ile devam ediyor.

EĞLENİRKEN ÖĞRENİYORLAR

Bilim Atölyesinde ve Bilim Şovlarında çeşitli görsel deneyler yapan çocuklar, Bilim Parkında ses dalgaları, sihirli kutu gibi deneyler yapma imkanı buldu. Kukla Atölyesinde maske ve kaşık kuklanın nasıl yapıldığını öğrenirlerken, dünyanın oluşumu, gezegenler ve dinozorların yaşamını 3 boyutlu şekilde izlediler. Yapılan sürpriz ikramlarla da eğlenceli vakit geçiren çocuklar, Kahraman Ördek isimli çizgi film sinema gösterimi ile eğlenceli bir gün geçirdi. ‘Benim Güzel Pabuçlarım’ isimli tiyatro oyunu iki seans olarak sahnelenirken, festivalin 5. gününde de çocuklar, eğlenirken öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.

EN GÜZEL HEDİYE

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ ye ve festivalde emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Avcılarlı vatandaşlar, 5 Şubat’a kadar devam edecek olan etkinliğin karne tatiline giren çocuklar için en güzel hediye olduğunu söylediler.