AVCILAR’DA AFRİKA RÜZGARI ESİYOR

Avcılar’da Afrika rüzgarı esiyor. Türk Futbolunda eşi benzeri görülmemiş olay. Türkiye’de yaşayan Afrikalı futbolcular takım kurdu ve Türkiye Futbol Federasyonundan Amatör Ligde top oynamak için haber bekliyorlar. Her birinin gelecekte iyi kulüplerde oynama hayali olan gençlerin azmi takdire şayan bir şekilde sürüyor.  Uzun yıllar Türkiye’de yaşayan ve yeni gelen Afrikalılardan oluşan takım antrenmanlarını Avcılar Belediyesi Atatürk Stadyumunda gerçekleştiriyor. Avcılar Belediyesi’nin, Türk Futboluna kazandırdığı yeni stadyum olan dev kompleks kapılarını Afrikalı sporculara açtı. “Spor Dostu Belediyecilik” parolasıyla, spora ve sporcuya her daim destek göstermesiyle dikkat çeken Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Afrikaları futbolcuları Avcılar Belediyesi’nde ağırladı. Yakından ilgilendiği futbolculara Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” sözünü iletti.