AVCILAR’DA HERKES SPOR YAPIYOR

Avcılar Belediyesi, sağlıklı yaşam adına etkinliklere devam ediyor. Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, günümüzde sık rastlanan Nöroloji rahatsızlığına yönelik egzersiz programı gerçekleştiriyor. Nöroloji hastalarına bireysel olarak uygulanacak programlar; MS (Multiple Sklerozis), Parkinson, Felç gibi hastalıklara yakalanma riskini azaltıyor. Belediyenin Fizyoterapist ve Uzman eğitmenleri tarafından Avcılar Belediyesi Atatürk Stadyumu ve Spor Kompleksi’nde eğitimler verilecek. Kayıtların Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Atatürk Stadyumunda devam ettiği belirtiliyor.

Doktor kimliği ile vatandaşların sağlık durumlarıyla yakından ilgilenen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “ Halkımızın sağlık durumu bizi yakından ilgilendiriyor. Sağlıklı, güvenli ve konforlu bir şekilde yaşamaları adına eğitimler verilmesini çok faydalı buluyorum. Her şeyden önce hemşehrilerimin sağlığını önemsiyorum.” dedi.