Avcılar Ailesine Hoş Geldin Bebek…

Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından, ‘‘Hoş Geldin Bebek Hediye Paketi’’ sosyal projesi kapsamında 0 – 1 aylık bebekler için hazırlanan çantalar, Avcılar’da ikamet eden, yeni doğan bebeklerin ailelerine hediye edilmeye başlandı.

Tüm Çocuklarımız Eşit Haklarla Büyüyecek

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün güler yüzlü personeli ile beraber,  bebeği yeni doğan aileleri ziyaret ederek, hediye çantalarını kendi elleri ile teslim etti. Bebekleri kucağına aldığında mutluluğu gözlerinden okunan Toprak Ana, bütün çocukları çok sevdiğini belirterek, onları sanatla ve sporla büyüterek laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin birer neferi olarak yetiştireceklerini söyledi. Yeni doğan bebeğe ve ailesine mutlu, sağlıklı bir yaşam dileklerinde bulunan Başkan Dr. Handan Toprak Benli, cinsiyet ayrımı yapmadan, kız ve erkek çocuğunun eşit haklarla büyütülmesi gerektiğinin önemini vurguladı.

Hedefimiz Onların Sağlıklı ve Mutlu Olması

Avcılar Belediyesi’nin hediye ettiği çantanın içerisinde şapka, kısa kollu ve uzun kollu olmak üzere iç zıbın, dış zıbın, patiksiz pantolon, eldiven, önlük, çorap(3’lü set),penye bebek battaniye, anne için bebek çantası, anne için pijama takımı bulunmaktadır. Yüzde yüz pamuk kullanılarak üretilen ürünler, anti alerjik olarak tasarlanmış olup, bebek ve anne sağlığını tehdit etmeyecek şekilde hazırlanmıştır.