Avcılar Belediyesi 2016 Yaz Dönemi Kayıtları Başladı

Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği 2016 Yaz Dönemi Kültür ve Sanat Kursları, 8 Haziran 2016 Çarşamba günü başladı. Avcılar Belediye Başkanı Sn. Dr. Handan Toprak Benli’nin desteği ile Avcılar Belediyesi Kültür ve Kent Merkezleri’nde 3D Studio Max, Bilgisayarlı Muhasebe, Autocad, Web Tasarım, Microsoft Office, Türk Halk Müziği (THM) ve Türk Sanat Müziği (TSM) Koroları, Halk Oyunları, Modern Dans, Tiyatro ve Drama, Heykel, Resim, Fotoğraf, El işi ve Kurdele, Bale, Rölyef, Bulgarca, Almanca, İngilizce, Matematik, Bağlama, Gitar, Şan konulu kurslar ücretsiz olarak halkın hizmetine sunulacaktır. Başkan Toprak: “Köy Enstitüleri” ile yola çıkmıştık, “Kent Enstitüleri” ile aydınlanma yolunda devam edeceğiz.” demeciyle, kursların önemine vurgu yaptı. Vatandaşlar, kurs kayıtlarını Barış Manço Kültür Merkezi, Cihangir Kent Evi, Denizköşkler Kent Evi, Firuzköy Kent Evi, Firuzköy Kültür Evi ve Tahtakale Kent Evi’nden yaptırabilir, kurslarla ilgili detaylı bilgiyi, Barış Manço Kültür Merkezi’nden (0 212 509 90 55) numaralı telefonundan öğrenebilirler.