Başkan Toprak Gençlerle Buluştu

Avcılar Belediyesi Denizköşkler ve Firuzköy Kent Enstitüsü Gençlik Merkezleri, bünyesinde bulunan TEOG hazırlık gurubu öğrencileri için piknik düzenledi.

Kent Enstitüsü Gençlik Merkezleri, bünyesinde bulunan TEOG sınavına hazırlanan öğrencileri için; gençlerin sosyalleşmesini sağlamak, sınav hazırlığına biraz mola vererek, sınav öncesi moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacı ile piknik düzenleyerek gençleri ve ailelerini Başkan Toprak ile buluşturdu.

Sabah saat 10.30’da Paşaeli Kent Parkında yapacakları piknik için buluşan Avcılarlı gençler ve aileleri Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ile aynı sofrayı paylaşarak yemek yeme ve sohbet etme imkanı buldu. Firuzköy Kent Evi bağlama grubu öğrencileri, Kent Enstitüsü Gençlik Merkezi öğrencilerine moral ve destek vermek için piknikte çaldığı halaylar ve türkülerle arkadaşlarının eğlenceli vakit geçirmesini sağladı. Gençlerin oluşturduğu moral halayına Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de katılarak gençleri mutlu etti.300 öğrencinin katıldığı etkinlik biterken, gençler Başkan Toprak’a ve Avcılar Belediyesine, yapılan güzel etkinlikten ve verilen eğitimlerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde Cumhuriyet’in ilk yıllarında kurulmuş olan, birçok sanatçının yetişmesini sağlayan ve yine Aşık Veysel gibi devrin en önemli sanatçıları tarafından eğitimlerin verildiği Köy Enstitüleri sisteminden örnekler alınarak kurulan Avcılar Belediyesi Kent Enstitüleri ve Gençlik Merkezlerinde; Avcılar halkının güzel sanatlardan bilim derslerine, sosyal aktivitelerden Milli Eğitim onaylı Bilgisayar ve Yabancıl Dil kurslarına kadar birçok alanda eğitim almaları sağlıyor.