Başkan Toprak’tan 15 Temmuz Şehit Ailelerine Ziyaret

15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasimizi hedef alan darbe teşebbüsünün 1’inci yılı münasebetiyle, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli Avcılar’da yaşayan şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli 15 Temmuz günü ülkemizin birliği ve beraberliği için verilen mücadelede şehit düşen Adil Büyükcengiz ve Avcılar’da adı bir okula verilen Tahsin Gerekli’nin ailelerine ziyaret etti. Şehitlerimizin adını sokak, park ve okullara vererek anılarını yaşatmaya devam edeceklerini belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “Hiç düşünmeden canını seve seve feda eden şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. İç ve dış tehdit unsurlarına karşı Türk Milleti’nin her bir ferdi, Cumhuriyet’in yılmaz birer bekçisidir. Demokrasimiz için, Cumhuriyetimiz için, birlik beraberliğimiz için, dayanışma içerisinde olmaya devam edeceğiz. Laik Demokratik ve Sosyal Bir Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyet’ini sonsuza kadar yaşatmak için darbeye karşı Avcılar’da her zaman omuz omuzayız dedi.