HİZMETİN ADI TOPRAK ANA

7/24 Hizmet anlayışı ile 4,5 yıldır görevini sürdüren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, bitmek bilmeyen enerjisi ile Avcılar halkının sevgilisi oldu. Başkan Benli; “Belediyecilik hizmeti Başkanından tutun tüm personeline kadar 7/24 hizmet anlayışı ile çalışması gerekmektedir, bizler halkımızın isteklerine hızlı cevap verebilmek için ekibimle her daim görevimizin başındayız, telefonum tüm Avcılar’lı hemşehrilerimde vardır istedikleri vakit gece gündüz demeden beni arayabilirler” dedi.

Her Zaman Yanlarındayım

Avcılar’da Belediye Başkanlığı makamda değil sahada yönetilir diyen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; Projelerimizin kontrolü olsun, ilçemizin temizliği olsun her daim sahada kontrol etmenin, işleyişin daha hızlı sürmesini sağlamaktadır dedi. Avcılar’lı vatandaşlar; Başkan Benli’nin Düğünlerimiz olsun, cenazelerimiz olsun her daim yanımızda olmuştur, çoğu zaman evlerimize misafir olarak bizleri mutlu etmiştir dediler.

Gerekirse Kapıda Yatarız

Avcılar’ımızda en büyük problemlerden birinin İmar sorunu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; Yeşilkent Mahallemizin İmar Planlarını hazırladık ve Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunduk, kimsenin hemşehrilerimize bu sıkıntıları çektirmeye hakkı yoktur, her ay Büyükşehir Belediye Meclisinde bulunur gündemi takip eder İmar planlarımızın uygulanması konusunda hassasiyetimizi dile getiririz ve gerekirse kapıda yatar Avcılar’ımızın hakkını kimseye yedirmeyiz dedi.