KAMUOYUNA DUYURULUR

16 Nisan 2017’de yapılacak halk oylaması için asılacak seçmen listeleri  18 Şubat 2017  saat: 08.00 tarihi ile yayınlanmaya başlayacak,  26 Şubat 2017 saat: 7.00’ de askıdan indirilecektir. Askı listeleri; Muhtarlıklar, Avcılar Belediyesi Halk Masası, Barış Manço Kültür Merkezi, Cihangir Kent Evi, Denizköşkler Gençlik Merkezi, Gümüşpala Eski Muhtarlık Binası, Firuzköy Gençlik Merkezi, Firuzköy Kent Evi, Tahktakale Kent Evi, Ispartakule Gençlik Merkezine asılacak olup, vatandaşların her an yararlanabilmesi için bahsi geçen yerler hafta içi ve hafta sonları da çalışmaya devam edeceklerdir. Her türlü bilgi ve kontrol için vatandaşlar müracaat edebilirler. Seçmen niteliğine sahip olduğu halde askı listesinde ismi bulunmayan ya da Nüfus ve adres bilgilerinde yanlışlık olan vatandaşların itiraz için,  18 - 26 Şubat 2017 tarihleri arasında gerekli belgelerle, Nüfus Müdürlüğüne ve  İlçe Seçim Kurulu Başkanlıklarına başvurmaları gerekmektedir. Askı dönemi içinde görme ve ortopedik engelli seçmenler, engellilik beyan formu ile bizzat veya bir yakını tarafından İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına müracaat edebilirler. Üniversite öğrencilerinin okuduğu kentte oy kullanabilmesi için öğrenci belgesi, yurtta veya aile yanında kaldıklarına ilişkin belge ile Nüfus Müdürlüklerine bizzat başvurmaları gerekmektedir.  26 Şubat 2017 günü 17.00’den sonra yapılan başvurular İlçe Seçim Kurullarınca hiç bir suretle dikkate alınmayacaktır.

AVCILAR BELEDİYESİ