Toprak Ana’dan Anlamlı Ziyaret

Avcılar Belediyesi’nin “Kimsesizlerin Kimsesi Olma” anlayışı ile sosyal sorumluluk adına yaptığı faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Torak Benli, Avcılar ilçesinin Tahtakale mahallesinde ikamet eden Sabiha Hanım’a anlamlı bir ziyarette bulundu. Sabiha Hanım geçirdiği rahatsızlık ve ameliyat sonucu belden aşağısını kullanamıyor. 4 yıldan beri yatağa bağlı yaşayan Sabiha Hanım’ın hayata karşı verdiği mücadelesi sürüyor. Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Sabiha Hanım’ın yaşamını daha rahat sürdürebilmesi için gerekli olan sosyal ve medikal desteklerini sağladı ve sağlamaya devam ediyor.

Sabiha Hanıma geçmiş olsun dileklerini sunarak Avcılar Belediyesi olarak yanında olacaklarını belirten Başkan Toprak, “ Yatalak bir hastaya bakmanın zorluklarının bilinciyle Topaç Ailesinin yanında olacağız. Geçirdiği rahatsızlık ve ameliyat sonucu belden aşağısını kullanamayan, 4 yıldan beri yatağa bağlı yaşayan Tahtakale mahalleli hemşehrimiz Sabiha Hanım’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. “Toplumcu Belediyecilik” anlayışı ile hizmet vermeye devam eden Avcılar Belediyesi hastalıkta, sağlıkta hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edecek.” dedi.