Yeni Yılın İlk Gününde Vatandaşla Bir Arada

“7 gün 24 saat halkımızın hizmetindeyiz.’’

Göreve geldiğinden beri halk günlerine devam eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, ‘’Avcılarlı hemşerilerimizle her fırsatta bir araya geliyoruz. Yeni Yılın ilk gününde de bir araya geldik. Belediyecilik hizmettir. 7 gün 24 saat halkımızın hizmetindeyiz. Belediye yönetiminde sosyal belediyecilik anlayışı gereği vatandaşlarımızın taleplerini ilgili birim müdürlerimize ileterek hızlı bir şekilde çözüme ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın memnuiyeti bizim çok önemli’’ dedi.

Katılımcı demokrasi anlayışı ile halkı da yönetim sürecine katmak isteyen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak 7’den 77’ye tüm vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini hafta içi her gün makam odasında dinliyor; Başkan yardımcıları ve ilgili müdürlere talimat vererek hızlı çözüm sağlıyor.

Ulaşılabilir bir başkan olmasıyla dikkat çeken, İstanbul’un doktor ve tek kadın belediye başkanı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, sosyal belediyecilik anlayışıyla hafta içi saat dörtten sonra vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinliyor.

Vatandaş Memnun

Öte yandan halk gününe katılan vatandaşlar ise Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'nin bu uygulamasından dolayı oldukça memnun olduklarını ifade ederek hem çalışmalarından dolayı hem de halk günü düzenleyerek birebir görüşme fırsatı verdiği için Başkan Toprak’a teşekkür ettiler.